Varför PartyLite är ett bra val som direktförsäljningsföretag

Vi älskar att få nya Konsulter men vi vet att det finns många företag att välja mällan. Ibland kan det kan kännas svårt att veta vilket företag som passar dig bäst.

För att hjälpa dig göra ett beslut har vi skrivit ner några punkter varför PartyLite är ett bra val.

Historia

PartyLite grundades i början av 1900-talet av Mabel Baker. Idag forstätter vi i hennes fotspår med att hjälpa våra Konsulter gå sin egen väg mot framgång och bygga sin verksamhet. PartyLite är ett världsledande direktförsäljningsföretag inom ljus och hemdekor. PartyLites produkter finns tillgängliga i 19 länder runt om i världen. Vi är ett globalt företag.

Vår mission

Vår mission är att hjälpa våra Konsulter runt om i världen bli framgångsrika. Vi erbjuder våra Konsulter träning och stöd för att hjälpa dem nå sina individuella drömmar och mål.

Vår mission

Vad är direktförsäljning?

Vår direktförsäljningsmetod innebär att en Konsult välkomnas till ett privat hem för att visa upp våra produkter. Så enkelt är det. All direktförsäljning startar alltså från en relation. Det fina med det är att nästan vem som helst kan göra det. Stämningen är ledig och rolig och man umgås med sina vänner. Det är ett PartyLite Party.

PartyLite har en orubblig övertygelse om etiska affärsmetoder och kundservice och vi är medlem i Direct Selling Sweden.

Vi tror på dig

Vad betyder framgång för dig? Vi ger dig stöd och de verktyg du behöver för att nå dina drömmar. Våra Konsulter får så mycket mer än en god inkomst. De får en ny slags självförtroende för att nå sina drömmar.

Vi tror på dig

Vi är sociala

Det är alltid roligare att handla från en person som du känner och speciellt om det är på ett Party. Våra Konsulter tas emot som en nyfunnen vän som har spännande saker att visa och varje Konsult ger Partyt en personlig prägel.

Vi är ansvarsfulla

PartyLite fostrar en miljömässigt hållbar kultur. Vi tycker också det är viktigt att stöda välgörenhetsorganisationer nära oss.

Produkter av hög kvalitet

PartyLite har över 100 år av erfarenhet av att tillverka kvalitetsljus. Våra ljus är trygga att använda och de har en jämn och ren bränning. Våra dofter är gjorda av de bästa ingredienserna och på Find Your Signature Partyn kan Gäster själva skapa sin egen signaturdoft. I vårt sortiment har vi också vackra tillbehör av hög kvalitet. Man skulle gott kunna säga att våra produkter är så bra att de säljer sig själv.

Belöning & Träning

Vi älskar att belöna våra Konsulter. Vare sig det är fråga om kampanjer, produkter utan kostnad eller otroliga resor jorden runt finns det alltid någonting att se fram emot.

Vi erbjuder den bästa träningen på Konferenser, personligen eller online. My Business, är ett online verktyg som gör det lätt att driva en verksamhet. Du kan använda det hemma eller på språng på din mobil eller din surfplatta.

Ifall PartyLite låter som företaget för dig, kontakta gärna en Konsult nära dig. Det är enkelt att #JoinTheParty