Vad kan du uppnå som en PartyLite Konsult

Hur ser ditt drömjobb ut? Utmärkta inkomster? En stödande gemenskap? Underbara resor och belöningar? Mer fritid? Det här är några orsaker till att PartyLite Konsulter älskar det de gör.

Vare sig du är studerande eller redan har en fast anställning kan extra inkomster och en rolig hobby ge mycket till ditt dagliga liv.

På PartyLite vill vi hjälpa våra Konsulter förverkliga drömmen om mer fritid.

Läs vad våra Konsulter uppskattar som det 7 viktigast anledingar att #JoinTheParty.

#1 Bättre inkomst

Många av våra Konsulter tjänar sex siffriga summor! Visst tar det många år att nå dessa inkomster, men framgång smakar alltid bättre efter hårt arbete eller hur?

Vad skulle du gör med dina förtjänster? Åka på en otrolig resa? Betala tillbaka skulden på kreditkortet? När du sätter upp konkreta mål, når du dom fortare.

Människor

#2 Entreprenörskap

Varje PartyLite Konsult är sin egen chef. Som Konsult bestämmer du själv när och hur du arbetar. Vare sig du håller ett Party per vecka eller arbetar fulltid med PartyLite väljer du det som passar ditt liv bäst.

Trots att alla PartyLite Konsulter är självständiga Konsulter, behöver de inte klara sig själva. Det finns alltid någon som är glad att ställa upp och hjälpa till. Därtill finns det också träning tillgänglig på My Business.

#3 Teknologi och verktyg

Varje modern business behöver den rätta teknologin. My Business är det viktigaste verktyget för din verksamhet. Den innehåller allt det som en Konsult behöver för att kunna hantera sin verksamheten. Den är tillgänglig överallt så Konsulter kan arbeta och träna även på språng.

Teknologi

#4 En stödande gemenskap

Vi är stolta över vår stödande gemenskap. Den är bildad av fantastiska likasinnade människor vilket gör det är lätt att skapa ett team. PartyLite dofter och business möjligheter lockar människor naturligt. Vi är alla #HappyPartyLitePeople.

#5 Möten, konferenser & resor

På PartyLite är det lätt att träffa människor, bli vänner och knyta kontakter. På våra Konferenser uppvisar vi de nyaste produkterna, håller dig ajour med de senaste nyheterna och firar din framgång såklart. Regionala PartyLite team möter ofta upp lokalt eller online för att dela på kunskap eller fira framgång. Men det bästa av allt är att vi åker på semester en gång om året. Vare sig det handlar om ett mindre möte, en Konferens eller en semester är vi alltid redo att #JoinTheParty

#6 Underbara dofter & dekor

Det som gör direktförsäljning så otroligt är de fantastiska produkterna som nästan säljer sig själva. Våra vackra, utsökta dofter och tillbehör är lätta att själa på Partyn, speciellt med den unika Find Your Signature Party upplevelsen. Alla älskar att personliggöra sina inköp.

#7 Otroliga förmåner

Vi har alltid nya förmåner, månatliga utmaningar och annat gott för våra Konsulter. Och självklart, våra fantastiska resor. Allt man behöver göra är fortsätta göra det som man älskar. Våra Konsulter får också produkter helt utan kostnad och fantastiska erbjudanden så ditt hem blir snabbt fullt av härliga produkter.

Resor

Kontakta oss via social medier om du har frågor om att starta som Konsult. Eller hitta en Konsult nära dig och få veta mer den vägen.