Upplev doftfamiljerna

PartyLite erbjuder dig enbart det bästa inom hemdofter, utvecklar ständigt våra blandningar och formerna de erbjuds i. Under det senaste par åren har vi totalt ändrat på hela doftljuskonceptet med att introducera Find you Signature Partyn som våra Gäster och Konsulter älskar.

Varje säsong skapas ett nytt dofthjul med säsongens dofter för att lätt kunna kombineras med dofterna från året runt kollektionen. Alla dofthjulets dofter tillhör en doftfamilj vilket underlättar kombineradet av ingerdienser och doftnoter med det mest kompletterande blandningarna.

Varje PartyLite doft tillhör en av våra fem doftfamiljer. När du vet doftfamiljerna har du lättare att hitta din signaturdoft.

Doftfamiljerna

Fräscht

Stimulerande och upplyftande. Fräscha aromer tar inspiration av krispiga doftnoter för en omedelbar fräschör i ditt hem. Skapar en uppfriskande, lugnande palett av dofter till varje rum som uppskattas av Gäster som älskar den upplyftande känslan.

Frukt

Pulserande och saftig. Lever i takt med säsongen och tar inspiration av vårens första dag till sommarens tropiska noter och höstens mogna fruktträdgårdar. Ett överflöd av fruktiga noter tar scenen i denna doftfamilj med allt från söta bär till saftig citrus och klassiska favoriter från fruktträdgården.

Blommor

Vackert och elegant. Blommiga dofter skapas runt en livskraftig blommig essens. Från exotiska djungelblommor till en delikat rosenträdgård och en bukett fylld av kronblad.

Blommor

Gourmet

Frästande och läckert! Karakteriserande för denna doftfamilj är doftnoter goda nog att äta. Från söta marshmallows till förtjusande kryddor och nötter. Gourmet dofterna passar ofta den som gillar lite barndoms nostalgi och de är populära speciellt under höst- och vintersäsongen.

Exotiskt

Rikt och oväntat. De exotiska dofterna är skapade för att överraska och förtjusa samt uppvisa ovanliga ingredienser. Från träiga noter till mysk, kåda och rökelse - dessa dofter måste bara upplevas.

Exotiskt

Våra doftexperter älskar att kombinera vissa dofter - fräscht passar bra med exotisk, frukt med blommor och gourmet med exotiskt. Men du kan kan skapa och kombinera din Signaturdoft utav de två dofter du älskar mest. Det handlar ju om din stil.

Nu har du lärt dig en hel del om våra Signaturdofter, så varför inte testa en ny doftkombination från säsongens dofthjul. Din nya favorit kan vara en oväntad blandning för dina Gäster.