Så här säger våra Konsulter om oss

Läs Konsult berättelserna från några av våra framgångsrikaste Konsulter och få några tips på köpet.

Hur blev du en PartyLite Konsult?

Jag var 22 år gammal ensamstående mamma med ett heltidsarbete och universitetsstudier. Jag hade varken pengar eller tid men det var gratis att starta som Konsult så jag testade. Det tog upp mycket lite av min tid och jag började tjäna bra så jag kunde säga upp mitt andra jobb och fokusera på mina studier och min son.
Tami, Kanada

Jag arbetade fulltid som elektriker när jag startade som Konsult på PartyLite. Jag tänkte att jag provar när det inte kostar någonting att starta. Allt som behövdes var tid för att hålla Partyn. Idag arbetar jag heltid som en PartyLite Konsult och jag kan ärligt säga att jag älskar mitt jobb! Med allt från hedringar till stödet från huvudkontoret, fantastiska vänskaper till femstjärniga hotell fortsätter PartyLite att förändra mitt liv till det bättre.
Colleen Tito, Australien

Social

För 13 år sedan ville jag minska på mina abtetstider på mitt ordinarie jobb som sköterska för att spendera mer tid med mina döttrar. Det var då jag startade som PartyLite Konsult. Min Partykalender fylldes upp väldigt hastigt och jag förstod mycket snabbt att bokningarna var enormt viktiga för min framgång. Så jag såg till att alltid boka ett nyt Party med Värdinnan/Värden samt minst en Gäst på ett Party.
Nadja Müller, Tyskland

Hur håller man ett fantastiskt PartyLite Party?

Var dig själv och var ärlig med dina Gäster.
Harald Pfaffenberger, Tyskland

Jag tycker om att använda önskelistan. Jag ber varje Gäst fylla i var sin önskelista och därefter räknar jag snabbt ihop hur mycket det skulle spara på sina favoritprodukter som Värdinna/Värd på ett Party. Det här hjälper verkligen att få bokingar.
Maria Kain, Frankrike

Party

Varför älskar du PartyLite Konferenser?

Jag blir alltid enormt motiverad på Konferensen och dessutom får man bra träning där. Höjdpunkten är galamiddagen.
Melanie Perlich, Tyskland

Det är min favorittidpunkt genast efter min semester. Det peppar mig inför högsäsongen att höra mina kollegors framgångsrika berättelser och se dem hedras. Att se andra som nått sina mål på scen driver mig och mitt team framåt att bli lika framgångsrika nästa år. Man upplever också unika känslor såsom när jag blev nominerad för Årets Ledare 2016...
Karine Mascate, Frankrike

Vad är höjdpunkten för dig med PartyLite resorna?

PartyLite resorna är helt enkelt otroliga! Det är som att resa med hela stora familjen. Det sporrar verkligen mitt team varje år att bli bättre.”
Gerlinde Glaser, Tyskland

PartyLite

Det är de otroliga stunderna och diskussionerna som gör resan för mig. Att hjälpa nya Konsulter kvalificera sig för resan är det bästa jag vet. Känslan av att vara en del av en större gemenskap gör det mycket unikt.
Bärbel Jäger, Tyskland

Vi skulle gärna höra vad du, en av våra Konsulter har att säga.