Hur vi skapar våra PartyLite dofter

Vi brinner för att skapa de bästa dofterna för hemmet. Vi vill vara unika. Därför samarbetar vi med världsberömda dofthus för att skapa de bästa dofterna för dig. Detta gör våra dofter till mer än bara dofter för hemmet ...de är de finaste dofterna du kan fylla ditt liv med.

Våra ljus skapar en unik upplevelse. Paraffin- och sojavaxblandningen erbjuder en långvarig doft och en ren bränning. Och alla våra ljus har en bestående doft både med och utan låga.

Varje doft har en spektrum av noter. Våra doftfamiljer är fräscht, frukt, blommor, gourmet and exotiska. Alla dessa finns som året runt dofter och säsongdofter. Vi har alla vår personliga favoritdoft. Därför har vi alltid som mål att göra ett brett utbud av dofter för hemmet så att det finns gått om alternativ.

Att skapa en doft

Att skapa en doft

Vårt doftteam träffas årligen för att diskutera aktuella trender – vad händer inom mode, inom dekor, vilka fäger är trendiga just nu osv. och de tar förstås del av fantastiska dofttrend presentationer. Allt detta jämförs sedan med PartyLites doft försäljningshistorik. Våra egna arkiv kan vara av lika stor inspiration som de nya trendigaste dofterna. Det är såhär säsongens tema börjar ta form och en berättelse skapas.

Sedan delas idéerna med vår talangfulla samarbetspartners och säsongen kommer till liv i form av doft.

Det finaste ingredienserna

Vi använder oss av världens bästa ingredienser som omsorgsfullt är valda för en verklighetsenlig doftupplevelse. En doft upplevs alltid som bättre om du genast känner igen dess naturliga ursprung.

Ljus av bästa kvalitet

Ljus av bästa kvalitet

Efter att vaxblandningen har blivit skapad testas vaje doft ytterst noggrant för att säkerställa att doftens alla form är lika perfekta i kvaliteten. Hela processen tar ett år före produkten släpps ut på marknaden! Det ger oss gott om tid att testa och hitta de dofter vi älskar mest.

Det här var bara en snabb blick på hur PartyLite skapar dina favoritdofter. Vi väcker dofterna till liv så att du kan skapa din Signaturdoft.

Våra dofter finns som Teljus, Votivljus, Scent Plus Melts och SmartScents.

Vilken är din favorit ? Vi har svårt att välja!