Därför ska man välja PartyLite dofter

Många dofter har en viss anknytning hos oss människor. En doft kan få dig att minnas någonting eller få dig att känna dig lugn. En doft kan också spegla ditt humör och din personlighet. Därför älskar vi våra dofter.

Och till skillnad från andra dofter för hemmet kan du skapa din unika PartyLite doft.

Det här skijler våra dofter från andras.

Din Signaturdoft

Du kan skapa en Signaturdoft enbart på PartyLite. En signaturdoft är den perfekta kombinationen av två av dina favoritdofter. Oftast kombinerar man en Signaturdoft med en doft från säsongkollektionen och en från året runt kollektionen men du kan skapa din Siganturdoft av de dofter du älskar mest.

Dofthjulet

Med hjälp av dofthjulet kan en PartyLite Gäst hitta sin Signaturdoft. Det är ett hjul med alla de aktuella dofterna, både säsongdofter och året runt dofter. När du väljer en doft från dofthjulet hittar du det perfekta matchet mitt emot på dofthjulet. Du kan också testa olika kombinationer med hjälp av doftkritor. Det är super enkelt och passar som Party aktivitet.

Säsongdofter

Topptipset
Prova på ett par olika doftkombinationer före du bestämmer dig.

Säsongdofter

Vi skapar nya dofter varje säsong. Hösten handlar om naturliga skogsdofter. Våren är fruktig och fräsch. Sommaren är exotisk och blommig. Och vinter är pepparkakor och frusna bär. Varje säsong innebär också olika doft associationer för dig. Hitta den som reflekterar den aktuella årstiden för dig.

Se hur vi skapar våra dofter här.

Det nästa steget i att hitta din Signaturdoft är att kombinera det med matchen på dofthjulet.

Året runt dofter

Våra året runt dofter är bestående i PartyLite. De byts sälla ut, för vi vet hur omtyckta de är. Dessa dofter är skapade för att vara det perfekta paret till deras motsatta säsongdoft på dofthjulet.

Topptipset
Testa också att kombinera det dofterna som inte är varandras motpoler på dofthjulet. Man vet ju aldrig, kanske du hittar en oemotståndlig ny favoritdoft som verkligen är unik för dig.

Hitta din Signatur i alla former

Vi erbjuder din Signaturdoft i alla former. Den finns från allt som doft utan låga till teljus. Du kan även ta med den som SmartScents doftsticka i GoSmart Mobil hållaren när du är på språng.

Hitta former som passar din livstill.

Upplev din Signaturdoft i husets alla rum

Du kanske inte vill ha exakt samma doft i alla rum hemma. Kanske du föredrar en fräsch doft i badrummen men något fruktigt i hallen? Vad är ditt favoritrum? Skapa en Signaturdoft för alla dina rum.

Dekorera din doft på ditt sätt

Vi har ett bret urval av trendigt tillbehör för varje form och doft i vårt sortiment. Vi erbjuder så mycket mer alternativ och stil än någon annan i branchen.

Se vårt tips om att uppvisa din doft här.

PartyLite dofterna är skapade för att du kan göra din egen doft och uppvisa din personliga stil.

Se hela utbudet på våra dofter och skapa din egen Signaturdoft som karakteriserar dig.

Vi skulle gärna veta din Signaturdoft och hur du dekorerar den. Tagga oss på social medier!