Därför är PartyLite tillbehör de bästa

På PartyLite älskar vi våra ljustillbehör. Och det gör vårt heminrednings team också. De skapar varje produkt i nära samarbetet med doftteamet för att stilen ska matcha varje doft.

Här är 6 argument varför våra dekorprodukter är de bästa

#1 Tillbehören framhäver doften

Det är enkelt att sätta din egen prägel på din Signaturdoft med hjälp av tillbehör. Välj tillbehör som bäst uttrycker din personliga stiltyp. Alla dekoprodukter är skpade i nära samarbete med dofterna så de betonar din doft.

#2 Skapade för att passa alla

Heminrednings teamet skapar alltid en kollektion med ett stort utbud produkter så att alla har möjlighet att hitta sin favorit. Det finns alltså alltid en stil för varje hem. Därtill har vi trendiga produkter för varje säsong och festlighet. Upptäck Halloween, Jul och Påsk dekoren.

#3 Mångsidighet och kreativitet

Vi har ett månsidigt urval tillbehör för människor som tycker om att inreda hemma. Ifall du tycker om att bjuda hem människor kan du behöva något att sätta på ditt bord. Prova hur en stormlykta med matchande votiv- ellet teljushållare skulle passa. Tillsätt Teljus i din Signaturdoft för att skapa en vacker display. Eller prova med GloLite Pelarljus på Färgstopp ljusbas. Vi erbjuder många alternativ för dig att uppvisa din kreativitet med dofter och ljus!

#4 Den bästa doftupplevelsen

Våra ljushållare testas med våra ljus och doft utan låga för bästa prestandan. Våra dekorprodukter ger ljusen en genomgående ren bränning och den bästa doftupplevelsen.

#5 Inomhus, utomhus och på språng

Det finns ett brett utbud av PartyLite tillbehör. SmartScents hållaren kan användas lite här och var – tillsätt ett par SmartScents doftstickor och njut av din signaturdoft dag och natt för veckor framöver. GoSmart Mobil hållaren är för tillfällen då du är på språng men också då vill njuta av din doft. Våra lyktor och stormlyktor är ideala utomhus eftersom de skyddar lågan från vind. Men glöm inte att ta med dig ljushållarna inomhus när du inte längre använder dem.

#6 Vackra GloLite

De exklusiva GloLite ljusen ger en unik glöd och doft. De är vackra som sådana eller med matchande tillbehör. Placera på en hylla eller uppvisa dem i hallen.

Här har vi enbart skrivit ner 6 argument varför PartyLite dekoprodukter är det bästa. Om du har fler, dela dem gärna med oss på våra sociala medier!