Arbetet som passar din livsstil - PartyLite Konsult

Skulle du vilja spendera mer tid med din familj? Eller ha mera tid och pengar för att åka på semester? Vi är så upptagna i vardagen att vi har svårt att hitta tid för det som verkligen har en betydelse.

På PartyLite vill vi hjälpa våra Konsulter förverkliga drömmen om mer fritid.

Det är lätt att njuta av denna avkopplade livsstil!

Här är en lista på varför PartyLite Konsulter har mer tid att göra det de älskar.

Flexibla Partyn

Som en PartyLite Konsult, är du din chef så du gör upp ditt arbetsschema. Arbeta från allt mellan några timmar till heltid. Det är upp tid dig. Eller arbeta en vecka och håll följande vecka semester. Arbeta enligt det som passar ditt liv just nu. Du bestämmer.

Du kan hålla Partyn på kvällen eller vid brunch..

Flexibla Partyn

Balansen mellan arbete och fritid

Det bästa med att vara din egen chef är det att själv få bestämma balansen mellan arbete och fritid. Dagstid med barnen kvällarna på Partyn? Eller kanske tvärtom? Det kan också variera från vecka till vecka. Det är du som bestämmer hur dina dagar ser ut.

Online träning hemma

Med vårt träningsmaterial på My Business, kan du träna online och hemma. Gör en lite del när dina barn sover dagssömn eller på din lunch paus på jobbet. My Business är alltid där du är och den fungerar också på mobil och surfplatta.

Alla bokningar är lätt till hands. Du kan också följa dina iinkomster och din framgång så det är lättare att planera framåt.

Online träning hemma

Vad kan jag uppnå med mina inkomster?

Vad skulle du göra med extra pengar? Skulle du åka på semester med familjen? Eller äntligen påbörja renoveringen där hemma? Köpa en ny bil eller betala tillbaka en del av lånet? Vad det än är gör det ditt mål för det här året. Ju mera du håller Partyn, desto mera förjänar du och ju närmare dina mål kommer du.

Vad det än är du vill, skriv ner det. Alla drömmar kräver lite arbete för att de ska uppfyllas, resten händer av sig själv.

Vad skulle du göra om du hade mer fritid och mer pengar? Kontakta gärna oss för att höra mer.

Se även berättelserna från några va våra framgångsrikaste Konsulter för fler anledningar att starta som Konsult.