6 skäl varför direktförsäljning är bättre än återförsäljning

Har du någonsin funderat varför direktförsäljning är så effektivt? Eller varför det kan vara bättre än att sälja i en butik?

Vi har svaret.

Direktförsäljning är inte enbart en fom av försäljning. Det är mer personligt och mycket roligare. Försäljningen sker inte i en butik fylld av stressade människor utan hos din bästa vän och av någon som älskar det vad dom gör. För försäljaren handlar det om att sälja produkter hon eller han älskar.

På PartyLite, säger våra Konsulter att produkterna säljer sig själva.

6 argument varför direktförsäljning är bättre än återförsäljning.

#1 Det är personligt

Sättet vi handlar har ändrats det senaste årtionden. Nuförtiden handlar vi en hel del online vilket har gjort det opersonligt och mycket hastigt. Vi yrar runt i butiker och vill hastigt hitta det vi söker efter vilket har gjort det mindre njutbart. Å andra sidan har många människor upptäckt direktförsäljning och verkligen tyckt om upplevelsen den medför. Personlig service runt fantastiska produkter.

Party

#2 Roliga Partyn

Direktförsäljning är helt unikt, det är inte som att handla i en vanlig butik. Det är stressfritt och bekvämt. Det är en upplevelse för en grupp vänner att njuta av tillsammans. Därför håller vi Partyn och använder oss av Find Your Signature doftkonseptet för att skapa en skoj stämning. Gäster får möjligheten att hitta sin egen signaturdoft samtidigt som de kopplar av med vänner och har roligt.

Party

#3 Kvalitetsprodukter

PartyLite produkter är kvalitetsprodukter. Våra Konsulter älskar våra produkter och deras entusiasm sprider sig lätt till Gästerna. PartyLite dofter och tillbehör är av högsta kvalitet och de säjls för ett bra pris. Varje ny säsong skapar vi en ny kollektion för våra Konsulter och Gäster att njuta av.

#4 Nedsatta priser

Säljare inom direktförsäljning får ofta köpa produkter för ett nedsatt pris och ju mer de säljer desto bättre fördelar får de. PartyLite Konsulter får otroliga förmåner och de kan erbjuda sina Gäster supererjudanden som de inte skulle kunna få på en butik eller online.

#5 Direktförsäljning lönar sig

Till skillnad från att sälja i en butik är direktförsäljning mycket lönsamt för säljaren. På PartyLite tjänar våra Konsulter på varje Party. Konsultrabatten är hög och den växer ju mer Konsultens verksamhet växer. Konsulten har också friheten att sätta sina egna målsättningar. På en butik är säljarna sällan entreprenörer och det får mycket sällan heller belöning för försäljningen.

Direktförsäljning lönar sig

#6 En verksamhet som passa ditt liv

Direktförsäljning är mycket flexibelt. Du bestämma dina arbetstider och sätter upp mål för dig själv.

Upplev det roliga med direktförsäljning som Värdinna/Värd på ett Party eller starta som Konsult.