6 sätt att använda Fresh Home i olika rum

Vardagen kan vara hektisk så vi behöver dofter för hemmet som verkligen fungerar. De måste både dofta underbart, vara lätta att använda och eliminera oönskade dofter.

Fresh Home

Vår Fresh Home kollektion fräshar upp alla rum med NEOFRESH®-teknologi som naturligt neutraliserar lukter och ersätter dem med rena och lugnande dofter utan skadliga kemikalier.

Fresh Home kollektionen finns i fem olika dofter och varje doft finns i ett brett urval av former vilket gör det till en mycket mångsidig kollektion. Fresh Home dofterna finns i tre olika ljusformer och som Scent Plus Melts, SmartScents Doftstickor, Linne- & Rumsspray och som SmartBlends.

Med ett stort utbud former finns det en doft och form för alla rum i hemmet.

Innovativa dofter

SmartBlends är det senaste tillägget i Fresh Home familjen. De är lätta att använda då det är omedelbar doft utanlåga. Tillsätt en kapsyl SmartBlends i en SmartBlends Doftlampa, plugga i doftlampan, knäpp på strömbrytaren och njut av ett mjukt ljussken och en underbar omedelbar doft. SmartBlends Doftlampan är enkel att rengöra. När doften har avtagit slänger du de avsvalnade SmartBlends i papperskorgen och börjar om med en ny satts SmartBlends. SmartBlends är tillverkade av papper från hållbart skogsbruk så du kan njuta va din favoritdoft på ett miljövänligtsätt.

Här är några idéer om hur du kan njuta av Fresh Home serien i ditt liv.

#1 Säg adjö till oönskad katt- och hundlukt i ditt hem

Testa med Perfect Pet i entrén. Använd Linne- & Rumssprayn när du åker hemmifrån och när du kommer tillbaka och du blir välkomnad av en fräsch doft när du kommer hem. Du kan även tillsätta Perfect Pet SmartScents Doftstickor i rummet ditt husdjur vistas i för att eliminera oönskad husdjurslukt.

Eliminera obehaglig husdjurslukt

#2 Kökets måsten

Neutralisera mat- och kökslukter under matlagning med Fresh Home produkter och ditt kök dofta fräscht. . Vi rekommenderar doften Citrus Nectar Glasljus till köket. .

#3 Badrum

Tänd Votivljus och Glasljus för en extra rogivande stämning i badrummet före ett bad. Vi rekommenderar doften Aloe Eucalyptus med dess blandning av vattnig aloe, syrlig citron och vit musk.

Topptipset
Tänd några Votivljus i ditt badrum när du får Gästerna, de kommer att älska den fräscha doften.

#4 Lavender drömmar

Scent Plus Melts är perfekt för ditt sovrum. Vi rekommenderar doften Lavender Sandalwood. Doften av lavendel lullar dig ömt i vackra drömmar med dess fräscha och lugnande noter. ScentGlow Doftlampan ger en långvarig dogt och mjukt ljus utan låga.

Lavender drömmar

#5 En doft på språng

Ta med dig dina Fresh Home SmartScent Doftstickor överallt i en GoSmart Mobil hållare. Använd den i bilen eller i skåpet på gymmet för att hålla det fräscht vart du än går.

Topptipset
Använd en Fresh Home SmartScents Doftsticka i din GoSmart Mobil hållare och häng den i ditt skåp för att hålla dina kläder fräscha.

#6 Linne- & Rummspray

Eliminera oönskade lukter genom att spraya gardiner och andra textilier med Fresh Home Linnen- & Rumsspray

Hur använder du Fresh Home produkterna? Dela med dina tips online.