5 tips från PartyLite Konsult Georgina - om att hitta balans

Har du någonsin haft det svårt att få allt att gå ihop? Goda nyheter. Du är inte ensam. Det finns många enkla sätt att hitta balans. Därför är vi enormt glada att vår Konsult Georgina Schwery, ville dela sin historia om hur hon hittade sin balans. Det handlar om att finna en harmoni mellan hemmet och familjen, arbetet och relationer.

Georgina startade som PartyLite Konsult år 2005.

Vi vill hjälpa alla våra Konsulter leva det livet de vill uppnå och det vill också Georgina. Här är hennes tips på hur också du kan bli en framgångsrik PartyLite Konsult.

#1 Prata med alla människor överallt

Det är faktiskt otroligt att min verksamhet har vuxit på grund av att jag alltid har pratat med människor var ja än har gått. Vare sig det har varit med vänner på en Konferens eller en person på gatan har varje kontakt alltid betytt en ny förbindelse. Begränsa inte dig själv!

Prata med alla som du möter

#2 Ta vara på varenda möjlighet som kommer din väg

Jag deltog på mitt första PartyLite möte och min första Konferens. Med åren har jag varit på träning, Konferenser och PartyLite resor och jag har fått möta otroliga människor som har inspirerat mig, startat på mitt team och senare blivit mina mycket goda vänner.

“Alltsedan jag startade som Konsult på PartyLite, har jag varit på härliga semestrar och haft så roligt. Jag gör det här för min skull själv men inte för mig själv. Och jag älskar det! Vem skulle inte vilja hålla Partyn på jobbet?”

Registrera dig för att få vårt nyhetsbrev och får veta mer om att starta som Konsult.

#3 Sätt ut personliga mål

Jag skulle inte vara där jag är idag om jag inte skulle ha satt ut en massa mål för mig själv. Ibland måste jag vara flexibel och kankse ändra mina målsättningar lite men trots detta har det alltig tagit mig lite framåt. Jag rekommenderar verkligen att när du når ett mål, sätt genast ett nytt. Det kan vara lättare att bryta ner målen till där bitar. På detta sätt är det enklare att uppnå målet steg för steg.

Som en Konsult tjänar du på den ersättningsgrundande försäljningen på varje Party du håller. Du bestämmer själv hur mycket du vill tjäna och hur mycket du arbetar. Det är det bästa med att vara din egen chef, du bestämmer.

#4Tro på dig själv!

Min Ledare var så stödjande och hjälpsam men det var först efter att jag själv också började tro på mig själv som min verksamhet fick fart på sig. Tro på dig själv och dina förmågor. Endast fantasin sätter gränser!

Tro på dig själv!

#5 Ha roligt

Det här är det viktigaste av allt. Njut av resan och ha roligt på vägen och du är på väg till nästa fantastiska Party!

“Som Konsult får du själv välja när du arbetar. Utnyttja flexibiliteten och friheten att själv få bestämma. Endast fantasin sätter gränser!”

Blev du inspirerad? Starta som PartyLite Konsult som Georgina och börja förtjäna genast. Klicka här för att starta som Konsult.

Bli med idag och lär dig om förmånerna du får som Konsult.

Eller bli en mycket välkommen Gäst.