Join the Party
Join the party Du bestämmer hur mycket du vill tjäna och njuta av förmånerna. Det lönar sig verkligen att hålla Partyn.
PartyLite Konsult Fyra anledningar varför våra Konsulter älskar PartyLite gemenskapen
We excite
We Excite
Partyn & Nätverk
Ett PartyLite Party är en rolig och social shopping upplevelse. Du möter människor som vill ha en lika fantastisk verksamhet som du. Fånga speciella ögonblick med vackra dofter. Berätta din stilhistoria med innovativ dekor.
We share
We Share
Ekonomisk frihet
Starta resan mot glädje, frihet och framgång och börja tjäna redan från ditt första Party. Fickpengar eller heltidslön - allt är möjligt, du bestämmer.
We empower
We Empower
Bli din egen Ledare
Hitta din inre entreprenör med självförtroende och framgång. Arbeta var du vill, när du vill och på det sättet som passar din livsstil. Vi stöder dig vid varje steg.
We Celebrate
We Celebrate
PartyLite resor & hedringar
Njut av framgång med vår kultur fylld av stolthet och glädje. Ta del av så mycket annat än bara en god inkomst. Följ med på en resa till Miami, Karibien, Monaco eller # JoinTheAmazingParty på en segelbåt i Medelhavet.
Varför PartyLite? Vi har fantastiska produkter, utmärkt träning och du hedras för alla dina prestationer.
Products
Inkomst & Belöning
Få 20-25% inkomst på din försäljning, få rabatt på dina egna inköp, bli hedrad med flera förmåner, priser och otroliga resor.
Flexibla arbetstider
Flexibla arbetstider
Du kan starta till ett förmånligt pris eller helt utan kostnad. Du behöver inget lager. Du kan arbeta var som helst och när som helst.
Träning & Support
Träning & Support
Vi erbjuder dig träning, online verktyg och stöd samt en gemenskap av #HappyPartyLitePeople..
Förmåner för dig Dina förmåner från Partyn
Partyn

(per vecka)

Online beställningar

(per vecka)

Inkomst

(per vecka)

Inkomst

(per månad)

1 1 600 kr 2400 kr
2 2 1200 kr 7500 kr
3 4 1900 kr 9500 kr
Få inkomst, hedringar,
erbjudanden och t.o.m. lyxresor.
Belöning
Det är lätt att
starta som PartyLite Konsult
Business
Verktyg för dig
My Business är ett online verktyg med information, verktyg, tips och råd för Konsulter. Med hjälp av My Business kan du utveckla din verksamhet.
Arbeta när och var som helst
Du kan arbeta när och var som helst. My Business fungerar på din mobil och på surfplattan.
Utveckla din PartyLite verksamhet
Det är lätt att sprida budskapet med våra lätthanterliga marknadsföringsverktyg. My Business sidan är personlig så du kan lätt följa dina framsteg där.

Starta som Konsult Välj det startpaket som passar dig bäst

Våra Konsulter
Karine Mascate PartyLite jobbet är så flexibelt att jag lätt kan passa in det i familjelivet. Jag väljer själv mina arbetstimmar. Det var lätt att starta – min Konsult hjälpte mig att köpa mitt startpaket och lärde mig allt jag behövde veta för att hålla mina egna Partyn. Jag älskade det från första början! Partyn känns inte som jobb, de är mera som att socialisera med vänner. Väldigt snabbt höll jag några Partyn per vecka, och så började min verksamhet växa.
Party FAQs
Som en självständig PartyLite Konsult eller Ledare representerar du våra ljus och dekorprodukter, säljer dem på hemmapartyn och via webshopen. Du bestämer själv när och hur du arbetar och hur mycket tid du investerar vilket möjliggör dig en verksamhet som passar ditt liv. Bli din egen lyckas smed!
Ett PartyLite Party är ett ledigt, roligt och socialt tillfälle utan köptvång. På ett Party bekantar du dig tillsamans med vänner på doft och dekortrender från den nyaste katalogen. Din PartyLite Konsult hjälper dig me dina frågor om produkterna.
Det är enkelt att boka ett Party! Vi erbjuder dig träning, verktyg och material. Du behöver bara be personer du känner bli Värdinna/Värd. Vi rekommenderar att du börjar med familj, vänner och grannar. Glöm inte berätta för din Värdinna/Värd att de kan få produkter UTAN kostand och till - 50%. Allt de behöver göra är bjuda in sina vänner, du sköter resten med härliga produkter och kataloger. Gästerna kan skapa sin Signaturdoft och få fantastiska inredningstips på köpet, Värdinnan/Värden kan få produkter UTAN kostand och du förtjänar på den ersättningsgrundande försäljningen. Lönsamt för alla eller hur?
Du bestämmer! Du kommer att älska alla Partyn vare sig de är stora eller små - på en del Partyn förtjänar du mera på andra mindre. Som Konsult förtjänar du på den ersättningsgrundande försäljningen. Om du blir Ledare kan du också förtjäna i form av bonus på din enhets försäljning. Fickpengar eller heltidslön - allt är möjligt!
När du startar som Konsult får du en personlig PartyLite hemsida och en online shop där kunder kan beställa online. Du kan också använda Facebook och andra sociala medier för att uppvisa nya produkter, dela Party foton och hålla dina kunder uppdaterade om allt nytt. Dela katalogen, videon och motta beställningar - allt är möjligt även på språng.
Absolut! Du behöver inte vara en försäljare eller inredningsdesigner för att vara en PartyLite Konsult. Vi erbjuder träning, verktyg och support för att du ska lyckas med din verksamhet. Din sponsor blir din personliga coach och du har tillgång till My Business dygnet runt .
Du har möjligheten att träffa dina Konsult kollegor på månatliga möten, evenemang, Konferensen och på PartyLIte resorna. PartyLite-teamet erbjuder också regelbunden träning och träningsmaterial på Training Academy. Den årliga Konferensen erbjuder också ett träningstillfälle med våra experter, möjligheten att knyta kontakter och förstås se den nya kollektionen. Du blir alltså del av en varm och varandra stödande gemenskap. Vi är PartyLite!
Vår verksamhet förändrar liv. Vi skapar underbara dofter och tillbehör, men bakom ligger något mycket större. Har du inte erfarenhet? Det gör ingenting. Du behöver inte ha någon erfarenhet eller skolning inom försäljning. Vi finns här för att visa dig hur du använder din personlighet för att skapa en verksamhet. Om du gillar människor, har lite extra tid att hålla Partyn och du känner minst 4 personer som skulle vara intresserade av produkter utan kostnad, då är du redo. Vi sköter resten. Lägg bara till lite passion!
På PartyLite finns det inga måsten, du bestämmer hur mycket du vill arbeta. Du gör upp din tidtabell enligt dina egna mål. En del Konsulter arbetar med PartyLite vid sidan av sitt ordinariearbete vilket betyder att de jobbar med PartyLite 5-10 timmar per vecka, andra arbetar med PartyLite heltid. Hitta ditt sätt och bli framgångsrik!
När du startar som Konsult kan du välja det startpaketsalternativet som passar dig bäst. I startpaketet hittar du de mest väsentliga redskapen du behöver för att komma i gång som Konsult. Utöver detta erbjuder vi dig möjligheten att köpa produkter till nedsatt pris eller helt utan kostnad.
Priset på startpaketet är din startinvestering. Välj det startpaketsalternativet som passar dig bäst. Starta utan investreing förutom tid och engagemang, eller med en liten investering och börja förtjäna genast.
Vårt mål är att hjälpa dig komma i gång med din verksamhet så snabbt som möjligt med en så liten investering som möjlligt så att din verksamhet är både enkel och rolig och att det passar just ditt liv!
Partyn är grunden för vår verksamhet och det bästa sättet att maximera dina inkomster. Varje Party innehåller möjligheten för tillväxt då du möter eventuella nya Värdinnor/Värdar, blivande Konsulter och kunder. Därtill är din online shop öppen dygnet runt så kunderna kan handla när som helst! Online shoppen är ett utmärkt tillägg iin din verksamhet!
Copyright © 2020 PartyLite